Τα επαγγελματικά μαθήματα ιδιαίτερα και ομαδικά είναι τα πιο εξειδικευμένα που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Με συντονισμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένη μέθοδο διδασκαλίας οι μαθητές των επαγγελματικών τμημάτων προετοιμάζονται ώστε να είναι σε θέση να χορεύουν με επαγγελματική ακρίβεια και τεχνική αρτιότητα.

Η αγάπη για το χορό καθώς περνούν τα μαθήματα γίνεται και εντονότερη καθώς οι μαθητές βλέπουν τον εαυτό τους να βελτιώνεται διαρκώς. Τελειώνοντας την επαγγελματική κατάρτιση στη σχολή μας, εκτός από άριστοι χορευτικά θα έχετε εκπαιδευτεί και άριστα στον τρόπο διδασκαλίας των λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών και θα είστε έτοιμοι να μεταδώσετε τις γνώσεις σας.

Επαγγελματικά προγράμματα υπάρχουν τόσο για American όσο και για international βηματολόγιο. Τα ιδιαίτερα μαθήματα σας προετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και μέσα από τα ομαδικά ενισχύεται η αποφασιστικότητα σας μέσα από την επαφή με τους υπόλοιπους μαθητές των επαγγελματικών προγραμμάτων. Η πιστοποίηση που παρέχεται στο τέλος της κατάρτισης σας είναι η πιο σύγχρονη, αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη που υπάρχει στο είδος.