Ερχεται το πιο χορευτικό διήμερο της πόλης  και θέλουμε να σας προσκαλέσουμε όλους να πάρετε μέρος σε αυτό.
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου η σχολή μας διοργανώνει το πιο χορευτικό Σαββατοκύριακο. Ένα διήμερο σεμινάριο ειδικά διαμορφωμένο για ΟΛΟΥΣ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Η σχολή μας προσφέρει αυτήν την δυνατότητα για να μπορέσετε όλοι
να συμμετέχετε σε αυτό, με μεγάλη μας χαρά. Όποιον χορό ενδιαφέρεστε να μάθετε, για να μπορείτε να τον χορεύετε, θα έχετε την δυνατότητα να τον γνωρίσετε από κοντά, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχετε και στην παρουσίαση όλων των χορών, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να πάρετε μια γεύση από όλα τα είδη. Έπειτα, είναι στο χέρι σας να επιλέξετε το είδος ή τα είδη που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν για να ακολουθήσετε.
Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν διάφορα είδη χορού, τα οποία υπάρχουν στην σχολή μας και διδάσκονται από εξειδικευμένους δασκάλους, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του χορού.  Θα παρουσιάσουμε όλους τους latin και ballroom χορούς, salsa, argentiniko tango, swing, zumba, video clip dance, oriental και σύγχρονο. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά για όλους ανεξαιρέτως. Στον χορό δεν έχει σημασία ούτε η ηλικία, ούτε τα κιλά, δεν έχει σημασία η εξωτερική εμφάνιση. Ο χορός είναι διασκέδαση, ο χορός είναι για όλους! Γιατί λοιπόν να στερηθεί κανείς ένα τόσο όμορφο δώρο για τον εαυτό του; Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο χώρο μας, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε. Το σημαντικότερο; Να σας συστήσουμε στον χώρο του χορού και να τον αγαπήσετε όσο και εμείς, να το διασκεδάσετε και να γεμίσετε εμπειρίες και χαμόγελα. Ραντεβού λοιπόν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτήν την γνωριμία, χορεύοντας στο πιο μουσικοχορευτικό Σαββατοκύριακο της Αττικής!!!
Σας περιμένουμε, στη Λεωφόρο Μεσογείων 320, ακριβώς έξω από το μετρό Νομισματοκοπείο, πάνω από την Εθνική Τράπεζα. Για συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 65 12 014 και 6906 825 261.

Εσύ θα χάσεις το πιο χορευτικό σαββατοκύριακο της πόλης;