Οι λάτιν χοροί, είναι μια ομάδα 8 χορών ( rumba, mambo, salsa, cha cha, samba, bachata, merengue, rock n’ roll). Προικισμένοι με την εξωτική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και τα χαρακτηριστικά της ακούσματα, οι λάτιν χοροί έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια πάρα πολλούς λάτρεις σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Λόγω της διαφορετικότητας του κάθε είδους, καλύπτουν κάθε διάθεση, καθώς υπάρχουν χοροί γρήγοροι, αργοί, ρομαντικοί, παιχνιδιάρικοι. Το σίγουρο είναι ότι με τη μοναδικότητα που τους διακρίνει, ταυτόχρονα όμως και με τη συνάφεια μεταξύ τους είναι η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να διασκεδάζει δημιουργικά ενώ μαθαίνει παράλληλα διαφορετικά είδη χορού. Η εναλλαγή μεταξύ τους και η διδασκαλία στο ίδιο μάθημα διαφορετικών χορών κρατάει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τους latin χορούς. Τα ακούσματα αυτών των χορών πέρα από τα τραγούδια σύγχρονα, μοντέρνα, που όλοι ακούμε μην γνωρίζοντας ότι αντιστοιχούν σε latin χορούς.

Με κύριο προνόμιο την αγάπη που μπορούν να μας καλλιεργήσουν για τον εαυτό μας και το σώμα μας, την αυτοπεποίθηση, την κοινωνικότητα και τη διασκέδαση, οι λάτιν χοροί μας δίνουν την ευκαιρία να εκφραζόμαστε μέσω του χορού και να μπορούμε χορεύοντας να περάσουμε ευχάριστα σε πάρτι και εκδηλώσεις.