ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Η σχολή χορού Claudia’s Dance Project είναι ιδανική επιλογή για εσάς, αφού η Κλώντια Άννα Στόγια έχει αναδειχθεί από τους καλύτερους διπλωματούχους στο International Dance Teacher’s Association της Βρετανίας, έχοντας πάρει την 3η θέση στην κατηγορία των διδασκόντων. Στο ενεργητικό της έχει κατακτήσει υποτροφίες από τη μεγαλύτερη ομοσπονδία χορού για δύο συνεχόμενα έτη. Προσκλήθηκε το 2017 στην Αγγλία να βραβευθεί για το επίτευγμα της, ότι είναι στους 3 πρώτους καλύτερους δασκάλους παγκοσμίως.

Η σχολή μας γνωρίζοντας πως να διαχειρίζεται σωστά την οργάνωση και τον τρόπο διδασκαλίας των επαγγελματικών μαθημάτων εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πτυχία με υψηλές βαθμολογίες .

Ως εξεταστικό κέντρο τρεις φορές το χρόνο δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να δώσουν εξετάσεις σε έναν χώρο οικείο και να μην χρειαστεί η εξερεύνηση άλλου χώρου, αποφεύγοντας το άγχος και την πίεση αυτής της διαδικασίας. Η εξέταση πραγματοποιείται από εξεταστή που έρχεται από την Αγγλία. Το πτυχίο που θα αποκτηθεί είναι διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό δίπλωμα με την εγγύηση και την σφραγίδα του IDTA (INTERNATIONAL DANCE TEACHER’S ASSOCIATION), πού είναι ο μεγαλύτερος επαγγελματικός χορευτικός οργανισμός σε όλο τον κόσμο, για μία πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα, προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα των σπουδαστών.  Κατά την διάρκεια της φοίτησης προσφέρονται βοηθητικά εκπαιδευτικά βίντεο και σεμινάρια για την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση της εκπαιδευτικής ύλης, πριν τις εξεταστικές περιόδους. Επιπλέον,  οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν επιπλέον σεμινάρια για την τεχνική, τους τρόπους διδασκαλίας και την δημιουργία χορογραφιών. Δίνεται η δυνατότητα ετήσιας πρακτικής στους τρόπους διδασκαλίας και δημιουργίας χορογραφιών στην σχολή μας.

Σπούδασε χορό εκμεταλλευόμενος τα διά ζώσης μαθήματα για την καλύτερη κατανόηση των μαθημάτων, την άμεση επαφή με το παρκέ και τον εκπαιδευτή σου. Λύσε όλες σου τις απορίες μέσω της αλληλεπίδρασης μαζί του. Χόρεψε με άνεση στο σωστό πάτωμα, κοιτώντας όλες τις λεπτομέρειες στον καθρέφτη.  Το ιδιαίτερο μάθημα, πραγματοποιείται προσαρμοσμένο πάνω στον  κάθε σπουδαστή, σύμφωνα με τις ανάγκες του ενώ τα ομαδικά μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες της ομάδας και έχουν πλεονέκτημα την πρακτική εξάσκηση με την εναλλαγή παρτενέρ.

Ολοκληρώστε και εσείς τις σπουδές σας κοντά μας και μπείτε στο πιο δυναμικό community αποφοίτων, αυτούς που επιλέγει και προτιμάει η αγορά. Τα πτυχία πάνω στα οποία θα εκπαιδευτείτε είναι στάνταρ και τα χρησιμοποιεί η αγορά παγκοσμίως. Δεν θα μάθετε απλά βηματολόγιο, θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική, τους τρόπους διδασκαλίας και θα είστε ικανοί να τα εφαρμόσετε άμεσα, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Η εγγυημένη σταδιοδρομία στο χώρο του επαγγελματικού χορού ξεκινάει τώρα!