Ξεκίνησε χορό στην ηλικία των 5 ετών και στην συνέχεια φοίτησε στην κρατική σχολή μπαλέτου. Mέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων είχε ήδη διδαχθεί από κορυφαίους δασκάλους σύγχρονο, μοντέρνο και τζαζ. Κλείνοντας τα δεκαέξι είχε τελειώσει το επαγγελματικό πρόγραμμα με βαθμό άριστα και είχε παρακολουθήσει σεμινάρια διεθνούς φήμης χορευτών, ενώ είχε ήδη γνωρίσει τους latin και ευρωπαϊκούς χορούς.

Το ταλέντο και το πάθος της ήταν τα βασικά συστατικά για να κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις σε εθνικούς και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Η Κλώντια Άννα είναι πτυχιούχος από το IDTA (international dance teachers association) με βαθμό honors ενώ έχει προταθεί για υποτροφία του έτος 2013 (προτείνεται ένα άτομο το χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο).

Έχει επιμεληθεί χορογραφίες και εργαστεί σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών show όπως τα: Καφές με την Ελένη, So you think you can dance, Dancing with the Stars και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, έχει αναπτύξει ένα σύστημα εκμάθησης που το καθιστά εύκολο και κατανοητό ακόμα και στον πιο αρχάριο μαθητή αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. Για την Κλώντια Άννα ο χορός είναι μια μορφή τέχνης που συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται και μαζί του η ίδια. Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια διεθνώς αναγνωρισμένων χορογράφων.