Αξιοποίησε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το E-learning και κάνε το χόμπι σου επάγγελμα.

Η σχολή μας γνωρίζοντας πως να διαχειρίζεται σωστά την διδασκαλία μέσω E-learning σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ως εξεταστικό κέντρο τρεις φορές το χρόνο δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να δώσουν εξετάσεις σε έναν χώρο οικείο και να μην χρειαστεί η εξερεύνηση άλλου χώρου . Η διαδικασία πραγματοποιείται από εξεταστή που έρχεται από την Αγγλία και το δίπλωμα φέρει την εγγύηση και την σφραγίδα του IDTA (International dance teacher association ) με την σοβαρότερη διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει η αγορά εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Το πρόγραμμα σπουδών  πραγματοποιείται σε ζωντανή σύνδεση(On-line) με τον εκπαιδευτή. Με αυτόν τον τρόπο, οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους την ίδια στιγμή μέσω της  αλληλεπίδρασής τους με τον εκπαιδευτή. Κατά την διάρκεια της φοίτησης προσφέρονται βοηθητικά εκπαιδευτικά βίντεο και σεμινάρια για την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση της εκπαιδευτικής ύλης, πριν τις εξεταστικές περιόδους. Επιπλέον,  οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν επιπλέον σεμινάρια για την τεχνική, τους τρόπους διδασκαλίας και την δημιουργία χορογραφιών.

Η διδασκαλία μέσω E-learning δεν υστερεί σε τίποτα από τις δια ζώσης διδασκαλίες καθώς τα μαθήματα είναι ζωντανά. Η διαδικασία των εξετάσεων και το πτυχίο που λαμβάνουν όσοι πραγματοποίησαν τις σπουδές τους μέσω E-learning είναι ίδιο με αυτό που λαμβάνουν όσοι πραγματοποίησαν τις σπουδές τους δια ζώσης. Το πτυχίο που θα αποκτηθεί είναι διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό δίπλωμα με την εγγύηση του IDTA (International dance teacher association)

Ο μεγαλύτερος επαγγελματικός χορευτικός οργανισμός σε όλο τον κόσμο για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα .

Η σχολή χορού Claudia’s Dance Project είναι ιδανική επιλογή για εσάς, αφού η Κλώντια Άννα Στόγια έχει αναδειχθεί από τους καλύτερους διπλωματούχους στο International Dance Teacher’s Association της Βρετανίας, έχοντας πάρει την 3η θέση στην κατηγορία των διδασκόντων. Στο ενεργητικό της έχει κατακτήσει υποτροφία από τη μεγαλύτερη ομοσπονδία χορού το 2012 και 2017.Προσκλήθηκε το 2017 στην Αγγλία να βραβευθεί για το επίτευγμα της, ότι είναι στους 3 πρώτους καλύτερους δασκάλους παγκοσμίως.

Θα αναρωτιόταν κανείς γιατί να σπουδάσει μέσω E-learning. Το σημαντικότερο γιατί κερδίζεις χρόνο. Μπορείς να σπουδάζεις από οποιοδήποτε σημείο της γης, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, είναι ένας οικονομικότερος τρόπος να κάνεις αυτό που αγαπάς. Το μάθημα δεν διαφέρει σε τίποτα από τα δια ζώσης μαθήματα. Το ιδιαίτερο μάθημα, πραγματοποιείται κανονικά,  προσαρμοσμένο πάνω στον  κάθε σπουδαστή, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το πτυχίο που παίρνει έχει την ίδια ισχύ και δύναμη με το πτυχίο όσων μαθητών παρακολούθησαν το ίδιο αντικείμενο διδασκαλίας δια ζώσης.

Ολοκληρώστε τις σπουδές σας κοντά μας και  μπείτε και εσείς στο πιο δυναμικό community αποφοίτων, αυτούς που επιλέγει και προτιμάει η αγορά. Τα πτυχία που θα εκπαιδευτείτε είναι στάνταρ και τα χρησιμοποιεί η αγορά παγκοσμίως. Δεν θα μάθετε απλά βηματολόγιο, θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική, τους τρόπους διδασκαλίας και θα είστε ικανοί να τα εφαρμόσετε άμεσα, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

*Δυνατότητα ενός έτους πρακτικής για τρόπους διδασκαλίας ,δημιουργίας χορογραφιών και άμεση απορρόφηση στις σχολές μας.