Σπούδασε Χορό

Γίνε κάτοχος ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ με την εγγύηση του IDTA ( International dance teacher association) για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Η σχολή χορού Claudia’s Dance Project είναι ιδανική επιλογή για εσάς, αφού η Claudia Anna Stoja έχει αναδειχθεί από τους καλύτερους διπλωματούχους στο International Dance Teacher’s Association της Βρετανίας, έχοντας πάρει την 4 θέση στην κατηγορία των διδασκόντων. Στο ενεργητικό της έχει κατακτήσει υποτροφία από την μεγαλύτερη ομοσπονδία χορού το 2012 και προσκλήθηκε το 2017 στην Αγγλία να βραβευθεί για το επίτευγμα της, ότι είναι στους 4 πρώτους καλύτερους δασκάλους παγκοσμίως.

Έχοντας τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του χορού, σε συνεργασία με τους πλήρως καταρτισμένους συνεργάτες της, σας προετοιμάζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές εξετάσεις American και International. Είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και θα σας προσφέρει σίγουρη επιτυχία.

Ως εξεταστικό κέντρο τρείς φορές το χρόνο οι σπουδαστές μας  δίνουν εξετάσεις σε έναν χώρο οικείο και δεν χρειάζεται να ψάξουν άλλο εξεταστικό κέντρο για να βρουν διαθέσιμες ώρες. Η διαδικασία πραγματοποιείται από εξεταστή που έρχεται από την Αγγλία και το δίπλωμα φέρει την εγγύηση και την σφραγίδα του IDTA(International Dance Teacher Association),που είναι ο μεγαλύτερος επαγγελματικός χορευτικός οργανισμός σε όλον τον κόσμο, για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Είναι ένα επάγγελμα που μεταδίδει γνώσεις σε θεωρητικό, πρακτικό και πνευματικό επίπεδο. Έχει την ικανότητα να σε γεμίζει δύναμη και θετική ενέργεια, κάνοντας την κάθε σου μέρα καλύτερη έχοντας ένα στόχο για να επιτυχείς !

Μετά τις σπουδές σου στη σχολή Claudia’s Dance Project θα έχεις λάβει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις ένας επιτυχημένος δάσκαλος χορού, χορευτής και χορογράφος. Έτσι, θα έχεις την δυνατότητα να μεταφέρεις τις γνώσεις σου σε πολλά κέντρα εργασίας και όχι μόνο σε σχολές χορού. Θα μπορέσεις να εργαστείς σε γυμναστήρια, κατασκηνώσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, τηλεοπτικές εκπομπές. Ακόμη, μπορείς να πάρεις μέρος σε video clips, συναυλίες, θέατρα ακόμη και σε κρουαζιερόπλοια.

Το IDTA είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομοσπονδία και προσφέρει πτυχία τριών επιπέδων σε Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς! Τα πτυχία αυτά είναι αναγνωρισμένα από κάθε μονάδα εργασίας που θα θελήσεις να εργαστείς και όλες τις σχολές χορού εσωτερικού και εξωτερικού.

Έχοντας παρουσία σε 68 χώρες και χιλιάδες ενεργά μέλη το IDTA είναι η ιδανική επιλογή για την έναρξη της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας στον υπέροχο αυτό κόσμο του χορού!