Νέο τμημα Λατιν χορων ξεκινάει στην σχολή μας!

Τι πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό της αυτοπεποίθησης; Της ικανοποίησης με τον εαυτό μας; Έτσι γινόμαστε πιο δημιουργικοί και ευχάριστοι άνθρωποι! Ανθίζει η προσωπικότητά μας και όλα φαίνονται πιο λαμπερά, εύκολα και πολύχρωμα!

Κι αυτό γιατί η αυτοπεποίθηση που αναπτύσει το άτομο, έχει τεράστιες και πάρα πολύ σημαντικές ωφέλειες! Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δύσκολα εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους, άνθρωποι εσωστρεφείς και κλεισμένοι στον εαυτό τους!!!

Ο χορός, μια τέχνη καθαρά κοινωνική, κύριο σκοπό έχει να προάγει την κοινωνικοποίηση, την εξωτερίκευση των συναισθημάτων, την ανάδειξη της συνεργασία και της ευγενούς άμιλλας! Οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που είναι αδύνατο να μην ανταλλάξουν κουβέντα, λέξεις, και να μην πιάσουν συζήτηση!

Πολλές φορές ένα chachacha γίνεται η αφορμή γι αυτή τη συζήτηση, και αυτή η συζήτηση γίνεται η αφορμή για μια δυνατή φιλία! 

Σας φαίνεται απίστευτο; Και αυτό γιατί νόημα σ’ αυτη της ζωη θα βρεις μόνο αν το δημιουργήσεις εσύ, είτε με ένα ποιήμα που θα συνθέσεις, είτε με ένα τραγούδι που θα τραγουδήσεις, είτε με ένα χορό που θα χορέψεις! 

Τι καλύτερο από την έκφραση των συναισθημάτων σου μέσα από τη μοναδική τέχνη του χορού; Άφησε το iPhone, το Wifi, το facebook και το twitter και διάτεξε όλους τους σκελετούς της ντουλάπας σου, που δε μπορείς να ξεφορτωθείς, να χορέψουν!!!