Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει , όλα θέλετε να είναι στην εντέλεια για την μοναδική αυτή βραδιά. Ο χορός των νεόνυμφων είναι ένα έθιμο που το ζευγάρι καλείτε να πραγματοποιήσει. Για μας όμως δεν είναι απλά ένα έθιμο, είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια εκπληκτική χορογραφία.

Επιλέξτε ένα αγαπημένο σας τραγούδι και οι έμπειροι δάσκαλοι της σχολής χορού claudia’s dance project, θα αναλάβουν να το χορογραφήσουν και να σας το διδάξουν χορευτικά. Το μουσικό κομμάτι που το ζευγάρι θα επιλέξει χορογραφείται εξ’ αρχής και είναι αποκλειστικό.

Γνωρίσετε την μαγεία του χορού, εντυπωσιάστε τους φίλους και συγγενείς σας. Επαγγελματίες χορογράφοι θα αναλάβουν την χορογραφία σας και σε πολύ σύντομο διάστημα θα είστε έτοιμοι να τη παρουσιάσετε στους φίλους και τους καλεσμένους σας.

Με γνώμονα την αγάπη μας για τον χορό, το επαγγελματικό τρόπο διδασκαλίας μας και τις προσιτές μας τιμές, η σχολή χορού claudia’s dance project είναι η ιδανικότερη επιλογή σας.