Γίνε επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος

Κανε το χόμπι σου επάγγελμα!!!
Τώρα στη σχολή χορού Claudia’s Dance Project μπορείς να κανείς το όνειρο σου πραγματικότητα! Γίνε δάσκαλος χορού παίρνοντας πτυχίο από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό χορού «International Dance Teachers’ Association» (IDTA).
Τα επαγγελματικά τμήματα της σχολής χορού Claudia’s Dance Project σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις δάσκαλος χορού παίρνοντας αρίστης ποιότητας γνώσεις, από μία από τις πιο καταξιωμένες χορεύτριες και δασκάλες χορού σε παγκόσμιο επίπεδο!
Η Claudia Anna Stoja έχει βραβευθεί με χρυσά μετάλλια στους μεγαλύτερους αγώνες χορού στην κατηγορία 5 Dance Open Latin Adults! Παράλληλα είναι μια από τους τέσσερις δασκάλους χορού σε παγκόσμιο επίπεδο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις που ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία από τον μεγαλύτερο οργανισμό χορού παγκοσμίως λαμβάνοντας έτσι υποτροφία, η οποία της επέτρεψε να λάβει μέρος σε σεμινάρια και να αποκτήσει γνώσεις, που ελάχιστοι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία!
Τα πτυχία σε Latin και Ballroom χορούς, σε International Style με την υπογραφή του International Dance Teachers’ Association είναι η καλύτερη και η πιο ιδανική επιλογή για να στολίσεις το βιογραφικό σου! Σχολές χορού σε κάθε μήκος και πλάτος της γης, αναζητούν δασκάλους και δασκάλες χορού με μοναδικό κριτήριο την κατοχή διπλώματος από αυτό τον αναγνωρισμένο φορέα!
Τα επαγγελματικά τμήματα της σχολής χορού Claudia’s Dance Project θα σου δώσουν τα κατάλληλα εφόδια για να εξελιχθείς σε έναν καταρτισμένο, εξειδικευμένο και πλήρως εκπαιδευμένο δάσκαλο χορού σε International αλλά και σε American Style! Ο τρόπος διδασκαλίας και η σωστή καθοδήγηση από την Claudia Anna, θα σου δώσουν τα κατάλληλα εφόδια για να γίνεις ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς και αξιόπιστους καθηγητές και θα σου προσφέρουν μία θέση στην αγορά εργασίας, χωρίς σύνορα!!!
Γίνε δάσκαλος χορού σήμερα, παίρνοντας γνώσεις από τους καλύτερους! Η αγάπη σου για το χορό όχι μόνο θα δώσει ρυθμό στην καθημερινότητά σου, στους γύρω σου αλλά και σε εσένα! Σαν δάσκαλος χορού μετατρέπεις την αγάπη σου για την τέχνη, στον πιο διασκεδαστικό τρόπο εργασίας!
Η σχολή χορού Claudia’s Dance Project θα σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις εκτός από δάσκαλος χορού, ένας ολοκληρωμένος χορευτής και χορογράφος, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές σου και ανοίγοντας πόρτες για εργασία όχι μόνο σε σχολές χορού και γυμναστήρια αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε κατασκηνώσεις παιδιών και ενηλίκων, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε video clips και συναυλίες τραγουδιστών, σε θέατρα ακόμη και σε κρουαζιερόπλοια!
Λοιπόν…; Είσαι έτοιμος να γίνεις μέλος της πιο αξιόπιστης και κεφάτης ομάδας χορού;