Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό πτυχίο χορού!

Θέλεις να κάνεις επαγγελματικά αυτο που αγαπάς;
Η σχολή χορού Claudia’s Dance Project είναι ιδανική επιλογή για εσάς αφού η Claudia Anna Stoja έχει αναδειχθεί μία από τους καλύτερους διπλωματούχους στο International Dance Teacher’s Association της Βρετανιας. Έχοντας πάρει υποτροφία από τη μεγαλύτερη ομοσπονδία χορού το 2012 και βραβείο στην Αγγλία το 2017 για την επιτυχία της, αφού ανήκει πλέον στους 4 πρώτους καλύτερους δασκάλους παγκοσμίως, είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και θα σας προσφέρει σίγουρη επιτυχία.
Η Claudia Anna έχοντας τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του χορού, σε συνεργασία με τους πλήρως καταρτισμένους συνεργάτες της, σας προετοιμάζουν για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές εξετάσεις σε American και International Style, με ποσοστό επιτυχίας 100%, υπό την αιγίδα του International Dance Teacher’s Association. Η επιτυχία είναι σίγουρη αφού το ποσοστό των μαθητών της σχολής μας, που δίνουν εξετάσεις, στέφεται με μεγάλη επιτυχία.
Είναι μεγάλο προτέρημα για όσους αγαπούν το χορό και θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με αυτόν να μπορούν να τον κάνουν επάγγελμα. Ένα επάγγελμα γεμάτο διασκέδαση, αγάπη, δημιουργια και χαρά. Ένα επάγγελμα που σου δίνει δύναμη και ενέργεια, που σε βοηθά να σηκώνεσαι κάθε πρωί με ένα χαμόγελο και ένα στόχο για να συνεχίσεις την μέρα σου. Κάθε μέρα ένα πάρτυ, μακρυά από την ρουτίνα!
Μετά τις σπουδές σου στην σχολή Claudia’s Dance Project θα έχεις λάβει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις ένας επιτυχημένος δάσκαλος χορού, χορευτής και χορογράφος. Έτσι, θα έχεις την δυνατότητα να μεταφέρεις τις γνώσεις σου σε πολλά κέντρα εργασίας και όχι μόνο σε σχολές χορού. Θα μπορέσεις να εργαστείς σε γυμναστήρια, κατασκηνώσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, τηλεοπτικές εκπομπές. Ακόμη, μπορείς να πάρεις μέρος σε video clips, συναυλίες, θέατρα ακόμη και σε κρουαζιερόπλοια.
Το IDTA είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομοσπονδία και προσφέρει πτυχία τριών επιπέδων σε Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς! Τα πτυχία αυτά είναι αναγνωρισμένα από κάθε μονάδα εργασίας που θα θελήσεις να εργαστείς και όλες τις σχολές χορού εσωτερικου και εξωτερικου.
Έχοντας πάνω από 7000 μέλη σε 55 χώρες, το IDTA είναι η ιδανική επιλογή για την έναρξη της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας στον υπέροχο αυτό κόσμο του χορού!
Λοιπόν; Θα δώσεις ρυθμό στην ζωή σου  αλλα και στην ζωή των άλλων;