Μαθήματα χορού για παιδιά

Μαθήματα χορού για παιδιά

“Μα δε βλέπεις; έχει ταλέντο στο χορό!!!”

“Κοίτα πως κουνιέται στο ρυθμό της μουσικής! Χορευτής από μικρός!”

“Πόσο νευρικά είναι τα ποδαράκια της!!! Μεγάλη χορεύτρια θα γίνει!!!”

Μαθήματα χορού για παιδιά

Πόσες φορές δεν έχει αναρωτηθεί κάποιες από τις παραπάνω εκφράσεις ο κάθε γονιός!!! Στη σχολή χορού Claudia’s Dance Project, η Claudia οι έμπειροι συνεργάτες της έχοντας παιδαγωγικές γνώσεις, γνωρίζουν άψογα την ψυχοσύνθεση του παιδιού και πορεύονται με μοναδικό γνώμονα τη σωστή εκμάθηση του μέσα από ευφάνταστους και μοναδικούς τρόπους διδασκαλίας!!!

Οι μικροί μας φίλοι, αποτελούν το πιο γλυκό και χαμογελαστό κομμάτι της σχολής χορού και οι δάσκαλοι της Claudia’s Dance Project είναι σε θέση να βοηθήσουν τον κάθε μικρό μαθητή να ξυπνήσει το ταλέντο που κρύβει, αποκτώντας άνεση και αυτοπεποίθηση!

Η κοινωνικοποίηση μέσα από τη συναναστροφή με άλλα παιδιά της ηλικίας του, γίνεται ομαλά μέσω της μοναδικής τέχνης του χορού! Εύκολα εμπνέεται ο σεβασμός, προσέχοντας ο μικρός καβαλιέρος και καθοδηγώντας όμορφα τη ντάμα, ενώ με τη σειρά της η μικρή χορεύτρια μαθαίνει να πειθαρχείται και να σέβεται τον καβαλιέρο της!!!

Ο πιο τρυφερός χορός λαμβάνει χώρα στη σχολή χορού Claudia’s Dance Project!!! Και μοναδικός στόχος της Claudia και των συνεργατών της είναι να εμπνέουν τη φαντασία στους μικρούς μαθητές, παίζοντας με το ρυθμό, τα βήματα και τις τσαχπίνικες φιγούρες! Σύντομα οι μικροί χορευτές δε θα σταματούν να λικνίζονται στον ήχο οποιασδήποτε μουσικής και ο χορός θα γίνει ένα ευγενές χόμπι, που θα τους κρατά συντροφιά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους!!! Μα…τα πάντα στο σύμπαν έχουν ένα ρυθμό, όλα χορεύουν!!!