ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – DANCING IN THE RAIN

Ένα ακόμη όνειρο, μία ακόμη ιδέα υλοποιείται μέσα από μαθητές και δασκάλους, μέσα από μοναδικά σκηνικά και κουστούμια, με τις πιο όμορφες μουσικές νότες..
Ετοιμαζόμαστε όλοι πυρετωδώς για την παράσταση μας, η οποία θα λάβει μέρος στα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑΣ (Μεσογείων 151, Μαρούσι), στις 10/2/2019. Η μοναδική μας παράσταση με τίτλο “DANCING IN THE RAIN”, εμπνευσμένη από τα μεγαλύτερα είδωλα της pop μουσικης, έρχεται να σας καταπλήξει!! Μαθητές μας θα εκπροσωπήσουν στην σκηνή τον Michael Jackson, την Madonna και τους χορευτές που πλαισίωναν την σκηνική τους παρουσία, αφού χωρίς αυτούς το show που πρόσφεραν κάθε φορά στον κόσμο δεν θα ήταν ποτέ φαντασμαγορικό. Μέσα από ομαδική δουλειά, μεγάλη προσπάθεια, πολλές ώρες σκέψης και δημιουργίας οι ιδέες μας πήραν μορφή στα πρόσωπα των μαθητών μας. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Κάθε μέρα οι αίθουσες διδασκαλίας μας γεμίζουν χαμόγελα, αυτοπεποίθηση, υπομονή, επιμονή και πολύ προσπάθεια από όλους. Οι πρόβες πολλές, η προετοιμασία μεγάλη…για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρώτα για τους μαθητές μας και έπειτα για όλους εσάς!
Στόχος μας είναι πάντα η εξέλιξη των μαθητών μας. Μέσα από τις παραστάσεις μας επιτυγχάνουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο τους εαυτό, να επιταχύνουμε την εξέλιξη τους στο χορό και να αναπτύξουμε την κοινωνικοποίηση τους!! Όπλο μας είναι η κατάρτισή μας στον χώρο, η καλή διάθεση, το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε!
Αξίζει να γνωρίσετε και εσείς αυτόν τον χώρο. Σας περιμένουμε λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό και την αγάπη μας !!