ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ-contemporary

sigxrono

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Έρχόμενος σε αντίθεση με την αυστηρότητα του μπαλέτου, και τηςν αυστηρή στάση του σώματος, ο σύγχρονος χορός στηρίζει τις φυσικές κινήσεις ντου σώματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σύσπαση και την χαλάρωση των μυών, με αποτέλεσμα οι κινήσεις της να είναι κοφτές και δυναμικές!!!

Στη σχολή χορού

Claudia’s Dance Project, η Claudia Anna Stoja και οι συνεργάτες της χρησιμοποιύν το χορό ως μέσο έκφρασης συναισθημάτων και ελευθερίας! Το σύγχρονο είναι ένα μοναδικό κράμα από εξαίσιες κινήσεις και βήματα, μελωδική και απαράμιλλη μουσική, μοναδικές ιστορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της χορογραφίας!!! Όλα αυτά συνθέτουν έναν χορό με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της ελευθερίας του ανθρώπινου σώματος!

Οι έμπειροι συνεργάτες και επαγγελματίες χορογράφοι της

Claudia’s Dance Project θα σας μυήσουν στο μαγευτικό κόσμο που προσφέρει αυτός ο μοναδικός χορός, το σύγχρονο! Αέρινες χορογραφίες, αποκλειστικά φτιαγμένες και χορογραφημένες για την ανάδειξη των φυσικών κινήσεων του ανθρώπου!!!

Έίναι απλά μαγικός ο τρόπος που ο κάθε ένας από εμάς μπορεί τόσο απλά να εκφραστεί απόλυτα μέσα από το σύγχρονο! Με τη σωστή καθοδήγηση από την

Claudia Anna και τους συνεργάτες της, αυτό γίνεται μία ευχάριστη και αναγκαία συνήθεια!!!

Την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, απλά κοίταξε τον τρόπο που τα μάτια σου ξεκουράζονται πάνω στο πρόσωπό σου, κοίταξε τον τρόπο που μακραίνουν να μαλλιά σου, σκέψου πόσο πολύπλοκο είναι το ανθρώπινο σώμα! Είναι απλά ένα θαύμα!!! Και το σύγχρονο, είναι η γιορτή αυτού του θαύματος!!!