Σχολή χορού Claudia’s Dance Project

σχολη χορου

Χορεύεις;

Κάπως έτσι αρχίζει ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο του χορού, από μια απλή ερώτηση, μια προτροπή! Στο χώρο της Claudia’s Dance Project το να χορέψεις είναι ο πιο εύκολος στόχος. Κι αυτό γιατί η σχολή εκτός από έμπειρους καθηγητές, χορευτές και χορογράφους, προσφέρει μόνο χαρά, ξέγνοιαστες στιγμές και αγάπη για τη μοναδική τέχνη του χορου. Σε ένα τριόροφο κτίριο με δύο αίθουσες χορού, ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να μάθει να χορεύει, να ελευθερώνει την ψυχή του…

« Ο χορός είναι για όλους» αναγράφεται στην ταπετσαρία στην είσοδο της σχολής, κι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό, γιατί με ευχάριστο τρόπο διδασκαλίας, καινοτόμες μεθόδους και έχοντας δίπλα σου χορευτές υψηλου επιπέδου ο κάθε άνθρωπος είναι εύκολο να επιδοθει σε κάθε χορευτική φιγούρα!!!

Πληθώρα τμημάτων περιμένουν κάθε έναν από εσάς να τα δοκιμάσετε! Latin American, Latin International, Ballroom, Bollywood, Zumba, Argentine Tango, Salsa, Zumba, Hip Hop, Video Clip Dance, Oriental, Σύγχρονο,  πάντοτε από μετρ του είδους, καθηγητές αποκλειστικά εξειδικευμένους σε κάθε είδος χορού!!! Συμμετοχή σε διαγωνισμούς χορού, χορογραφίες γάμου συμπληρώνουν τη γκάμα των δραστηριοτήτων της Claudia’s και των συνεργατών της!

Ο χορός είναι έκφραση συναισθημάτων, και μία σχολή χορού πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να προσφέρει μόνο χαρά και αγάπη για την τέχνη που πρεσβεύει.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Νίτσε το είχε πει «Ένα πράγμα πρέπει να έχει κανείς: Είτε μια ψυχή που είναι εκ φύσεως χαρούμενη είτε μια ψυχή που την κάνει χαρούμενη η δουλειά, η αγάπη, η τέχνη και η γνώση» .

Τί λέτε λοιπόν…Χορεύουμε;