Αναγνωρισμένα διπλώματα χορού IDTA…

latinΔεκάδες υπέρμετρα ταλαντούχοι χορευτές και χορεύτριες έχουν εμπιστευτεί την Claudia Anna Stoja και τους έμπειρους συνεργάτες της, με σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντες τους στο μαγικό κόσμο του χορού!

Στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής χορού Claudia’s Dance Project oι μαθητές που εμπιστεύονται τη χορεύτρια του Dancing With The Stars, Claudia Anna Stoja, διδάσκονται βηματολόγιο και τεχνική από το πλέον αναγνωρισμένο φορέα International dance Teachers’ Association ή αλλιώς IDTA!

Οι μαθητές του επαγγελματικού τμήματος της

Claudia’s Dance Project θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα και να διδαχθούν βήματα, φιγούρες και μοναδικές χορογραφίες υψηλού τεχνικά επιπέδου με σκοπό τη βελτίωση της χορευτικής τους ικανότητας!

Η αφοσίωση, η φιλία, η πίστη, η εμπιστοσύνη είναι συναισθήματα που διακατέχουν κάθε έναν που θα αποφασίσει να συμμετάσχει στην elite των μαθητών της σχολής! Η συνεργασία και η ευγενής άμιλλα με χορευτές που έχουν τα ίδια όνειρα, οδηγεί τον κάθε επίδοξο χορευτή σε μονοπάτια που ούτε ο ίδιος είχε ποτέ φανταστεί! Ανακαλύπτει νέες πτυχές του εαυτού του αναζητώντας τα όριά του και τις δυνατότητές του!!!

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι μαθητές του επαγγελματικού τμήματος που διευθύνει η μετρ των latin και ballroom χορών Claudia Anna, θα έχουν στα χέρια τους ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα χορού από τη διεθνή και παγκόσμια αναγνωρισμένη ομοσπονδία χορού, IDTA. Με ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια στο χέρι, αλλά και με την αυτοπεποίθηση και την τεχνική που θα έχουν διδαχθεί μέσα σπό τη σχολή χορού Claudia’s Dance Project αλλά και με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Claudia Anna, θα μπορούν να σταθούν σαν έμπειροι και επαγγελματίες χορευτές στον πολλά υποσχόμενο και μαγευτικό κόσμο του χορού!