Αργεντίνικο Tango

tango

Ο πιο ερωτικός και παθιασμένος χορός, το αργεντίνικο Tango. Ένας χορός γεμάτος πάθος, ένταση, γρήγορες και κοφτές κινήσεις! Η ίδια η ονομασία του Tango, προέρχεται από τη λέξη tamgu, η οποία στην Αφρικανική διάλεκτο σημαίνει “χορός”.

Ο χορός ξεκινάει με το ζευγάρι σε κλειστή αγκαλιά, έτοιμο να παραδοθεί στους απαράμιλλους ρυθμούς των βιολιών δοκιμάζοντας νέες φιγούρες και βήματα.

Το αργεντίνικο Tango, ναι, είναι χορός! Αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσα περισσότερα από έναν χορό! Είναι μία συνεχόμενη συνομιλία που λαμβάνει χώρα ανάμεσα σε δύο ψυχές, δύο καρδιές, δύο σώματα. Το αργεντίνικο Tango χρειάζεται πάθος και ένταση! Και γι αυτό οι καταπληκτικοί χορευτές του Tango, και ως Τanguero, δεν είναι γνωστοί για την μοναδική τους τεχνική, αλλά για το εξωανθρώπινο πάθος τους!

Δάσκαλοι έμπειροι, μετρ του είδους, γεμάτοι πάθος και νέες ιδέες είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν νοερά στην Αργεντινή και στους μαγευτικούς ήχους του Astor Piazolla. Με απλά βήματα και κυρίως νιώθοντας τον παρτενέρ, η ντάμα ενώνεται με τον καβαλιέρο σε ένα απίστευτο κράμα από δυναμικές φιγούρες και μοναδικούς, παραμυθένιους ήχους!

Κι όμως, όλα αυτά γίνονται τόσο εύκολα και απλά, μέσα σε ένα μάθημα αργεντίνικου Tango. Κι αυτό γιατί οι επαγγελματίες του Claudia’s Dance Project θα μετατρέψουν το χώρο της σχολής χορού, σε μικρά σοκάκια της Αργεντινής, με χαμηλό φωτισμό, απαλές μελωδίες και εύκολες οδηγίες, ώστε η ντάμα να κρατήσει τον καβαλιέρο, να αισθανθεί τη μουσική και να παραδοθεί στις βουλές του…

Και προσοχή! Το αργεντίνικο Tango περιέχει πολύ εθιστικά συστατικά όπως πόνο, ευχαρίστηση, πάθος, ενθουσιασμό, έλξη, ελευθερία και ευδαιμονία. Άλλωστε … it takes two to Tango…