Μαθήματα latin χορών

“…I have the time of my life…and I’ve never felt this way before…”
“…You got the kind of lovin that can be so smooth yeah…”
“…I’m so excited, and I just can’t hide it…”
Αυτοί οι στίχοι σίγουρα κάτι θυμίζουν στον κάθε έναν από εμάς…! Υπέροχες βραδιές και ξέφρενα party σε σπίτια φίλων, σε παραλίες κάτω από το φως των αστεριών ή ακόμη πιάνουμε τον εαυτό μας να χορεύουμε διακριτικά ακούγοντάς τα, ενώ βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο!!! Και αμέσως η στιγμή εκείνη αποκτά χρώμα, κίνηση, ρυθμό και το πρόσωπό μας φωτίζεται από το πιο όμορφο χαμόγελο!
Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χρωματίσει την καθημερινότητά σου και να διώξει τη ρουτίνα σου! Μετάτρεψε την κάθε σου ημέρα σε μία από αυτές τις υπέροχες στιγμές που πέρασες, χορεύοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια! Η σχολή χορού CLAUDIA’S DANCE PROJECT είναι η καλύτερη επιλογή στην εκμάθηση και τη διδασκαλία LATIN χορών!!!
H CLAUDIA ANNA STOJA και οι έμπειροι συνεργάτες που την πλαισιώνουν, θα σε μυήσουν με τον καλύτερο τρόπο στην χορευτική τους παρέα και με τον πιο μαγικό τρόπο θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου, στην πιο όμορφη ρουτίνα!
Οι χορός και κυρίως οι LATIN χοροί, απομακρύνονται από την έννοια του μοναχικού σπορ, καθώς είναι φτιαγμένοι για να χορεύονται σε ζευγάρια! Ο κάθε επίδοξος χορευτής, λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό, αισιόδοξο κι ευδιάθετο κλίμα, κι έτσι αυξάνει την αυτοπεποίθησή του, δημιουργεί κοινωνικές δεξιότητες, μειώνει το στρες και την ένταση και δημιουργεί μία αίσθηση ευεξίας!
Οι έμπειροι δάσκαλοι χορού της σχολής CLAUDIA’S DANCE PROJECT θα σε βοηθήσουν να ενσωματωθείς απ’ ευθείας στα τμήματα LATIN χορών! Με τη σωστή καθοδήγηση που θα σου προσφέρουν, θα διαπιστώσεις και τα πολύ σημαντικά οφέλη του χορού στο σώμα σου! Η αντοχή σου θα αυξηθεί, θα δυναμώσει το σώμα σου και θα αποκτήσεις ευλυγισία η οποία θα αποβάλλει τους πόνους στη μέση, στα γόνατα και στον αυχένα!!!
Η CLAUDIA ANNA διοργανώνει δύο από τις μεγαλύτερες παράστάσεις σχολών χορού στην πρωτεύουσα. Η συμμετοχή σε χορογραφίες, βοηθάει τους χορευτές να γίνουν πιο εύστροφοι, και μειώνουν κατά 76% τον κίνδυνο μελλοντικής άνοιας!
Οι LATIN χοροί είναι ένα ταξίδι στο χρόνο! Είναι ποίηση εν κινήση! Είναι μαγεία, είναι ξεφάντωμα, είναι γυμναστική, είναι τροφή για το σώμα και το νου! Υπάρχουν σύντομοι τρόποι για την ευτυχία, και ο χορός είναι ένας από αυτούς…!
Λοιπόν…Τι λες; Χορεύουμε;