,

Τμήματα χορού ενηλίκων

Στη σχολή μας υπάρχουν τμήματα ενηλίκων διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
Παρέχονται ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα για να μπορέσει ο κάθε μαθητής ξεχωριστά να επιλέξει μόνος του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να συμμετέχει στον μοναδικό χώρο του χορού. Προτεραιότητα της σχολής μας είναι να διδάξουμε σε έναν μαθητή πως να χορεύει αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο σκοπός μας. Σκοπός μας δεν είναι μόνο να μάθει κανείς να χορεύει αλλά να χαλαρώνει και να διασκεδάζει, κάνοντας ένα εποικοδομητικό και αξιοποιήσιμο διάλειμμα από την ρουτίνα και την κούραση της απαιτητικής καθημερινότητας. Γιατί ο χορός δίνει ζωή, ενέργεια, ζωντάνια και μπορεί να μεταφέρει τον καθένα σε ένα κόσμο μαγικό, γεμάτο χρώματα και ρυθμό.
Είτε έχει ξανασχοληθεί κάποιος με τον χορό είτε όχι δεν έχει σημασία. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα συμβάλλει σε μια υπέροχη κοινότητα, σε μια ομάδα όπου θα γνωρίσει άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το χορό, τη δημιουργία, την τέχνη, την εξέλιξη και την ζωή. Έτσι θα έχει την ευκαιρία να μάθει μια σειρά από διάφορους χορούς. Ο κάθε χορός έχει τα δικά του ποικίλα και ξεχωριστά γνωρίσματα και όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητά τους.
Επιπλέον, η σχολή μας διοργανώνει τακτικά πάρτυ μέσα από τα οποία μπορεί ο καθένας, με δημιουργικό τρόπο, να εξασκήσει όσα έμαθε κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Μέσα στα πλαίσια των πάρτυ οι μαθητές μας κοινωνικοποιούνται μεταξύ τους και βλέπουν μια άλλη πλευρά του χορού. Από τον χώρο της διδασκαλίας του χορού μεταφέρονται στον χώρο της καθαρής διασκέδασης και εξασκούνται με ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση μαθαίνοντας ακόμη περισσότερο τον εαυτό τους σε συνάρτηση με τον/την εκάστοτε καβαλιέρο/ ντάμα τους κάθε φορά.
Έχοντας πάντα την καλύτερη διάθεση και όρεξη για να σας μεταδώσουμε την αγάπη και τις γνώσεις μας για το χορό, σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι, αποκτώντας την πιο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ της εβδομάδας.