Χορός…Τρόπος έκφρασης….

φοβεροΈκφραση συναισθημάτων, έκρηξη των πιο κρυφών πόθων και παθών!

Είναι ανάγκη ο χορός να έχει κάποιο νόημα; Χορεύεις επειδή το ευχαριστιέσαι. Επειδή το αισθάνεσαι. Επειδή το έχεις ανάγκη!

Έχεις ανάγκη να αφεθείς στο ρυθμό της μουσικής. Στον αργό, απαλό, ρυθμικό χτύπο του τραγουδιού που σε παρασέρνει σε μέρη ονερικά, σε καταγάλανους ουρανούς και μεθυσμένα ηλιοβασιλέματα!

Έχεις ανάγκη να αφεθείς στον εκρηκτικό ήχο της Samba, του Jive και του Chachacha! Να παίξεις με τους πιο δυνατούς κρότους της μουσικής και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να κινηθεί γρήγορα, με ζωντάνια και κυρίως με την αυθεντικότητα που προβάλει η αύρα σου, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας σου!

Ο χορός έχει σκοπό, μοναδικό σκοπό, την απελευθέρωση! Την ξεγνοιασιά, το κέφι και τη ζωντάνια! Στα μεγαλύτερα γλέντια, στις μεγαλύτερες χαρές μας πάντοτε επιλέγουμε το χορό ως τρόπο διασκέδασης!

Τι πιο όμορφο από μια αισθαντική Rumba και ένα νοσταλγικό και μαγευτικό συνάμα Βιενέζικο Waltz; Από ένα παιχνιδιάρικο chachacha ή ένα δυναμικό Jive για να μεταφερθούμε νοερά στη χρυσή εποχή του ’80;

Ο χορός είναι σιωπηλή ποίηση. Εκεί το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο ίδιος σου ο εαυτός…Χωρίς έγνοιες και σκέψεις…Ατόφιος, έτοιμος να παραδοθεί στους πιο μαγευτικούς ρυθμούς που επιτάσσει η μουσική…